Hässleholms galakväll 11 november 2016

Välkommen att fira med oss! Galakvällen är vår festliga tradition tillägnad kommunens företagare och invånare. Härlig underhållning, god mat, mycket humor och prisutdelningar står i fokus denna galakväll där företag och personer äras för sina insatser under året. Hässleholms Galakväll har en given plats som en av årets absoluta höjdpunkter. Arrangemanget sker i Hässleholm Kulturhus den 11/11 2016. Kvällen startar med mingel i foajén och därefter sittning med underhållning och prisutdelningar i röda salongen. I pausen bjuds god mat och dryck. Underhållning, happenings och överraskningar kvällen igenom!  >>Se film från Galakvällen 2015

   
  Kvällens konferencier
Årets konferencier är Ann-Marie Rauer som med sin fantastiska intervjuteknik lyfter fram kvällens alla pristagare i rampljuset.
 

Kvällens kapellmästare

Galakvällens husband som stämningsfullt ramar in artister och prisutdelningar till en upplevelserik helhet leds av kvällens kapellmästare Anders Liljeqvist.
  Våra viktiga sponsorer
Det är med stort hjärta och stöd från våra sponsorer som Hässleholms Galakväll skapas. Dessa företag är en huvudingrediens i vår gemensamma galakväll!
Läs mer om våra sponsorer här.
 
 
 

 

 

 
VÄLKOMMEN
PARTNERS
SPONSORER
PRISER 2016
PRISTAGARE 2015
PRISTAGARE 2014
BILJETTER
 
 

 

 

 

 

 

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Hässleholms kommun